Stukadoorswerk

Zoekt u een stukadoor voor een mooie ondergrond dan zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om glad strak stukwerk, spachtelputz of spackwerk wij brengen het zorgvuldig voor u aan.

Omdat we in de meeste gevallen ook de uiteindelijke afwerking verzorgen stellen we hoge eisen aan het stukwerk. Dit zorgt uiteindelijk voor de mooiste afwerking. De meest gekozen optie bij ons is het aanbrengen van strak stukwerk in combinatie met airless spuiten. Dit zorgt voor een mooie egale afwerking.

Wat wij ook veel doen is het in ere herstellen van oude decorplafonds. Scheuren kunnen wij onzichtbaar herstellen en decorelementen kunnen wij vervangen. Is een plafond niet meer te redden dan kunnen wij deze in zijn geheel in oude stijl vernieuwen. Decorelementen en lijsten maken we exact na met gips en speciale mallen. Dit doen we overigens ook voor decorelementen aan de buitenzijden van oudere panden welke flink aangetast zijn.

Indien nodig bekleden wij ook wanden of plafonds met stuk of gipsplaten, zetten wij nieuwe wanden of leveren en installeren verlaagde plafonds. Het aanbrengen van elektra op de juiste plaatsen verzorgen we ook waardoor u alles door 1 partij kunt laten uitvoeren.

Ook buitengevels kunnen wij voor u repareren of stukadoren waarbij we tevens de mogelijkheden bieden om de buitengevels extra te isoleren.

Soort werkzaamheden

Wij kunnen zowel kleine als grote stucklussen aan waarbij u kunt denken aan het glad stukadoren van wanden en plafonds tot het isoleren / stukadoren van buitengevels. Net zoals bij het schilderwerk zorgen we ervoor dat alles netjes en volgens afspraak wordt uitgevoerd.

De volgende diensten kunnen wij u aanbieden:

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Contactformulier

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.