Latex/lak spuiten

Met onze moderne spuitapparatuur kunnen we een mooie egale afwerking garanderen op bijvoorbeeld nieuw stukwerk of goed voor behandelde houten onderdelen. Zowel een voorstrijkmiddel, een latex, een grondverf of verschillende soorten lakken kunnen wij met deze apparatuur aanbrengen.

Een voordeel is dat het afwerken van grotere oppervlakken of het afwerken van meerdere of lastige onderdelen vaak sneller gaat. Tevens kunnen de afwerklagen dikker worden aangebracht waardoor de afwerking dikker en sterker is.

We werken met diverse typen spuitapparatuur welke we selecteren voor de klus. Met de juiste keuze proberen we de spuitnevel te minimaliseren, de overlast te beperken en de afwerking zo strak en duurzaam mogelijk te maken. Eventueel kunnen we onderdelen zoals deuren ook meenemen naar onze werkplaats om ze daar te spuiten.

Voordat we gaan spuiten werken we de ondergronden goed voor. Dit is uitermate belangrijk voor het eindresultaat en doen we op de zelfde manier als wanneer de afwerking handmatig zou worden aangebracht. Nieuw stukwerk lopen we zorgvuldig na, schuren dit waar nodig, kitten de hoeken en strijken alles goed voor. In het geval van nieuw of bestaand houtwerk ontvetten we de ondergrond, schuren we het met de juiste korrel, indien nodig plamuren we oneffenheden en indien nodig kitten we hoeken of naden.

Hout, deuren, trappen en keukens

Wij spuiten ook houten onderdelen zoals deuren, trappen en keukens. Het voorbewerken blijft het zelfde maar de afwerking kan een stuk strakker en sneller uitgevoerd worden. Zowel de grondverf als de afwerklaag kan door ons op hout worden gespoten. Wij hebben ook de mogelijkheid om onderdelen mee te nemen naar onze werkplaats zodat u thuis zo min mogelijk overlast heeft.

Wij kunnen het volgende verzorgen:

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Contactformulier

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.