Behangwerk

Wij bieden diverse mogelijkheden om behang te leveren en aan te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van Renovlies en glasvlies varianten maar we zien ook de vraag toenemen voor het aanbrengen van decorbehang. Het aanbrengen verzorgen we zo zorgvuldig mogelijk voor u.

Onze specialiteit is het aanbrengen van Renovlies behang als alternatief voor stukwerk in nieuwbouw woningen. Dit kan ervoor zorgen dat scheurvorming in wanden geminimaliseerd wordt terwijl de uitstraling bijna gelijk is als glad stukwerk. Bovendien is het behang sterker en stoot vaster dan stukwerk.

We brengen het strak en glad aan waarna we de aansluitnaden plamuren en de aansluitingen langs plafonds, deurposten en raamkozijnen kitten. Hierna kunnen we het behang voor u sausen of spuiten.

Renovatie of glasvlies behang brengen we ook aan op wanden welke scheurvorming hebben of niet mooi meer zijn. Door het aanbrengen van dit behang worden de wanden weer strak om verder afgewerkt te worden. Er hoeft dan geen stukadoor aan te pas te komen en nieuwe scheur vorming wordt geminimaliseerd.

Ook voor grote projecten zijn wij de juiste partij. Het aanbrengen van een groot aantal m2 behang incl. het spuiten hiervan verzorgen wij zo efficiënt mogelijk.

Renovlies behang

Een nieuwe woning moet zich nog vaak zetten waardoor er in de eerste jaren vaak scheurvorming ontstaat in het stukwerk. Om dit tegen te gaan werken wij met een Renovlies behang. Dit is een stevig glad behang die wij zo aanbrengen dat het net lijkt alsof er gestukt is. Het voordeel is dan dat eventuele scheuren achter het behang ontstaan en daardoor niet zichtbaar zijn. Tevens werkt het behang brandvertragend en heeft het een isolerende werking. Het behang kan uiteindelijk in iedere kleur geschilderd worden.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Contactformulier

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.