Over ons

Na jaren in loondienst bij een gerenommeerd schildersbedrijf heeft Ferry Kooij in 2000 de stap gezet om zelfstandig te worden. Vanaf die tijd heeft Ferry een ruim klantenbestand opgebouwd en een goed team van schilders om zich heen verzameld. Met deze schilders bent u van harte welkom voor zowel een kleine als grote schilderklus.

Ferry vind het belangrijk dat er netjes gewerkt wordt en dat klanten op hem kunnen bouwen. Helaas is dat in de bouw niet vanzelf sprekend maar Ferry ziet dit als een extra kwaliteit waarvoor schilderdiensten staat. Afspraken nakomen, betrouwbaar zijn en de werkplek netjes verlaten wordt door iedere klant gewaardeerd en dat zien we aan ons groeiende bestand.

Uiteraard staat ook de kwaliteit voorop en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van het uitgevoerde werk. We beseffen en respecteren dat onderhoud aan uw woning of bedrijfspand kosten met zich meebrengt en zullen dat dan ook naar behoren uitvoeren. We willen u graag kosten op langere termijn besparen. Wilt u helemaal zorgeloos van het onderhoud afzijn informeert u dan eens naar ons onderhoudscontact. Tijdens de duur van dit contract heeft u onbeperkte garantie.


Heeft u een aanvraag dan kunt u Ferry altijd bellen of mailen voor een afspraak. Hij zal het werk samen met u bekijken en een vrijblijvende offerte voor u opstellen.


Met vriendelijke groet,
Het team van Ferry Kooij schilderdiensten

 
 
Onze werkgebied
 

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

Als schildersbedrijf zijn wij volledig gericht op het verrichten van duurzaam onderhoud en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast hebben wij een groot dienstenpakket voor het optisch verfraaien of veranderen van het interieur en exterieur van een woning of bedrijfspand.