Service voor bedrijven

Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit verenigingen van eigenaren. Voor deze doelgroep leveren wij een groot pakket aan diensten met zomin mogelijk overlast voor bewoners en omwonende. Of het nu gaat om de complete buitenzijde, trappenhuizen of het renoveren van de balkons altijd bieden wij de juiste kwaliteit die u als VVE uiteindelijk kosten zal besparen.

Speciaal voor de VVE bieden wij een inventarisatie aan van al het houtwerk. Uit deze bevindingen stellen wij een rapport samen die duidelijkheid geeft over de conditie en de te verwachten kosten. Aan de hand van dit rapport kunnen wij efficiënt het werk voorbereiden zodat de VVE niet voor verassingen komt te staan.   

Naast het uitvoeren van de schilderwerkzaamheden hebben wij ook een onderhoudscontract die ervoor zorgt dat al het schilderwerk in uitstekende conditie blijft. De bewoners hebben daar geen omkijken meer na en wij regelen alles.
 
 
 

Uw voordelen

Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Een duidelijke, overzichtelijke en op belangrijke punten goed te vergelijken offerte.
  • Het renoveren van houtrot of het vervangen van houten delen zoals kozijnen, ramen, deuren, daklijsten enz.
  • Het vakkundig uitvoeren van werkzaamheden met als doelstelling het uiteindelijk besparen van kosten voor de VVE.
  • Het uitvoeren van werkzaamheden met zo min mogelijk overlast voor bewoners en omwonende.
  • Het aanbieden van een onderhoudscontract zodat uw bezittingen in uitmuntende conditie blijven.
  • Extra zekerheid doordat wij in het bezit zijn van het juiste verzekeringspakket voor het uitvoeren van onze werkzaamheden.

 

Referenties van verenigingen van eigenaren zijn op aanvraag beschikbaar.