Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk dient zorgvuldig te worden uitgevoerd zodat de duurzaamheid en kwaliteit langere tijd gewaarborgd blijft. Door tijd en aandacht aan te besteden zal de glansgraad en de sterkte van de lak langer behouden blijven en kan een volgende schilderbeurt langer uitgesteld worden.

Wij weten dat het voorbewerken van de ondergronden van grote invloed is op de duurzaamheid van de afwerking. Dat betekend dat we niet schilderen als de ondergrond nog vochtig is, of als onderlagen niet goed zijn uitgehard. Wij respecteren droogtijden en richtlijnen die door fabrikanten worden voorgeschreven en gebruiken de juiste grondverf afgestemd op de te gebruiken lak. Hier zijn we zeer strikt in en ons doel is kwaliteit en vakwerk te leveren.

Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van oudere of monumentale panden maar hebben ook een groot aantal kleinere woningen en bedrijfspanden in onderhoud. Voor ieder project hebben wij de juiste kennis in huis.
Ook schilderen wij buitengevels, balkons en tuinhekken.

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Het schilderen van alle houten, stalen of betonnen onderdelen aan uw woning, schuren of bedrijfspand.
  • Het aanbrengen van latex op daarvoor bestemde buitengevels. Dit kan doen we met ademende, vocht afstotende en indien gewenst ook zelfreinigende latex.
  • Het schilderen van verweerde aluminium of kunststof kozijnen.