Binnen schilderwerk

Voor het interieur van uw woning of bedrijfspand bieden wij een groot aantal mogelijkheden. Voor ons is het belangrijk dat we altijd de werkplek netjes achterlaten en zo min mogelijk overlast veroorzaken. Tevens werken wij binnen met milieu en allergie vriendelijke producten die kwalitatief en duurzaam zijn.

Onze acryl lakken zijn duurzaam, stootvast en hebben anti vuil en stofwerende eigenschappen. Bij de latex die wij gebruiken is het mogelijk om te kiezen uit reinigbare, antibacteriële en schimmelwerende varianten. Tevens kunnen wij de latex of lak bij zware belasting ook behandelen met een matte of zijdeglans afwerklaag die stootvast en gemakkelijk te reinigen is.

De verf die wij gebruiken zijn in diverse kleuren te verkrijgen en met onze color match stick kunnen we gemakkelijk de kleur aflezen van uw huidige verf. Met deze stick kunnen we ook de kleur aflezen van een ander product indien u graag de zelfde kleur wilt als bijvoorbeeld uw gordijnen. Voor het samenstellen van kleuren voor uw interieur kunnen wij met behulp van onze leverancier ook een zeer gedegen kleuradvies geven.

 
 
Onze werkgebied
 

De volgende werkzaamheden kunnen wij binnen voor u uitvoeren :

  • Het aanbrengen van diverse latex producten op wanden en plafonds.
  • Het aanbrengen van lakken op houten en aluminium ondergronden.
  • Het aanbrengen en leveren van glasvezel of glasvlies behang. Ook bij grote klussen zoals zorginstellingen of kinderdag verblijven.
  • Het stuken of spachtelputzen van wanden en plafonds.
  • Het spuiten van keukendeurtjes, deuren en ramen.
  • Het spuiten van wanden en plafonds.

 

In de wintermaanden (december, januari en februari) geven wij korting op  binnenopdrachten. Dit maakt het extra interessant indien u kunt wachten tot die maanden.